DORPSRAAD

Stichting wijkoverleg Dorpsraad Belfeld.

De Dorpsraad is een wijkoverleg gevestigd in de gemeente Venlo, en is werkzaam voor het stadsdeel "BELFELD", van welk stadsdeel de juiste begrenzing is vastgesteld door de Gemeente Venlo. De organisatie “Dorpsraad” is aangegaan voor onbepaalde tijd.

De Dorpsraad houdt zich gevraagd en ongevraagd actief bezig met alle zaken die de wijk (stadsdeel Belfeld) aangaan. De Dorpsraad heeft ten doel een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en bevordering van de leefbaarheid, de veiligheid en de sociale samenhang in Belfeld, alles in de meest uitgebreide zin van het woord. De Dorpsraad tracht haar doel te bereiken door ;

  • het leveren van een positieve bijdrage aan de ontwikkeling en bevordering van de leefbaarheid van Belfeld, zulks in samenwerking met bestaande verenigingen, organisaties en burgerinitiatieven in Belfeld.
  • het behartigen van belangen van de bewoners van Belfeld.
  • het ontwikkelen, opzetten, ondersteunen en begeleiden van activiteiten die passend zijn voor Belfeld en haar bewoners en welke kunnen vallen onder de doelstelling van de Dorpsraad.
  • Alle andere wettige middelen welke aan het doel van de Dorpsraad dienstbaar kunnen zijn, alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

 

LogoDorp1.jpg

Openingstijden

De Hamar is elke werkdag vanaf 10:00 geopend, met uitzondering van de dagen dat de prikpost aanwezig is. Op zaterdag en zondag is de Hamar geopend als er activiteiten plaatsvinden. Houdt hiervoor de Facebook- en Instagram-pagina van de Hamar in te gaten.

 

 

Contact

STICHTING' DE HAMAR'

STEVENSPLEIN 2
5951 DV BELFELD
Tel : 077 - 47 51 960
info@dehamar.nl


LIMBURG NEDERLAND

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Zoeken