FIETSROUTE

Fietsroute De Hamar

Vanaf 8 juni 2013 beschikt de Hamar over een eigen fietsroute.
Deze fietsroute is alleen in de Hamar verkrijgbaar. Vanaf 10.00 uur kunt u bij De Hamar beginnen met de fietstocht.Er kan een keuze worden gemaakt uit twee routes. Een korte route van 23 km en een lange route van 38 km. De fietstocht, die ook geschikt is voor scootmobiel-gebruikers, voert u langs de mooiste plekjes in Belfeld – Reuver en Tegelen.De lange fietstocht gaat door het aan Belfeld grenzende natuurgebied “Brachterwald”  een geweldig mooi gebied in een zeer bosrijke omgeving.
Tegen betaling van een kleine vergoeding van € 2.00 ontvangt u een routekaart. Bij terugkomst in de Hamar krijgt u de op vertoon van de routekaart een korting van 10% op de eerste consumptie.


De Hamar wenst u veel fietsplezier. 

fiets.png

Openingstijden

Zaterdag 24 juli tot en met zondag 5 september 2021 zomersluiting T.B.V. alle activiteiten in de Hamar! 

Het terras en café zijn van maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli en van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Ook zal het terras en café in de gehele zomersluiting op vrijdag, zaterdag en zondag op nog nader te bepalen dagen en tijden open zijn. Houdt hiervoor de Facebook- en Instagram-pagina van de Hamar in te gaten.

 

 

Contact

STICHTING' DE HAMAR'

STEVENSPLEIN 2
5951 DV BELFELD
Tel : 077 - 47 51 960

LIMBURG NEDERLAND

Zoeken